Rackarns Råttor

Parningsplaner om intet

mars 18th, 2012

Jag har försökt para Majlis med ett par av prinsarna – utan framgång. De är för feta och slöa för att orka jaga henne och hålla igång – så kanske är det lika bra så, att inte föra deras fläskgener vidare… Även om de också bär på mycket fint och bra.

Nu står jag alltså här igen, utan bra uppslag. Efterlyser ÄNNU en gång en hane, helst en svart. Hör gärna av dig om du bor i närheten och har en fredlig, social hane att låna ut.

Jag har köpt en surfplatta och hoppas bli bättre på att uppdatera här, förresten. WordPress på Android är en ren DRÖM Jämfört med webbgränssnittet och nu när jag kan slippa brottas med min sjuka dator (epileptic cursor) känns det författande livet och bloggandet mycket roligare 🙂

2 Responses to “Parningsplaner om intet”

  1. DuBetMig på rif

    Har du kollat med Katoz om hon har hane att låna ut? Tänkte på hennes Yesterday, self black dumbo, från Candyland/Silverorm *Maria i Göteborg*. 🙂

  2. matten Paula

    Jag har annonserat efter hane på ställen där jag vet att Katoz följer mig. Skulle tyvärr inte vara intresserad att använda en hane från oseriös uppfödare ändå, men tack för att du försökte tänka till 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License