Rackarns Råttor

Uppdatering om Parningsplan

januari 16th, 2012

Tyvärr föll ju mina planer, då jag inte hittat någon hane som inte är nära besläktad med mina honor. Jag har tre, ev 4 honor jag skulle vilja para, men ingen lämplig hane. Den hane jag hade inför ögonen då jag skrev om mina parningsplaner blev sjuk innan vi hann göra nåt. Ev kommer jag använda honom ändå – då han ju ändå levt ett långt liv helt frisk innan, men sen har jag slut på hanar.

Har du eller känner du till någon som har en svart hane utan russian blue, men gärna med English blue i stamtavlan. Han ska ha ett fredligt temperament och ska ha haft det hela sitt liv, och han ska vara toppörad. Tecknad eller otecknad spelar ingen roll, inte heller om han är slät eller rexad, då alla mina honor är släta. För lån av hane betalar jag 300:-, en unge ur ev kull, eller så får du låna en hane av mig, Jag har flera riktigt bra, men tyvärr är de för nära släkt för att jag ska vilja använda dem till mina egna honor.

Hanen får gärna bo i Uppsala-Gävle eller i Stockholmsområdet, då jag inte har körkort och inte heller energi för att resa för långt och krångligt.

Maila mig på info(a)rackarns.se, om du har något intressant!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License