Rackarns Råttor

Parningsplan

november 19th, 2011

Jag planerar 1-2 kullar som, om allt som jag hoppas kommer att födas någon gång i januari-februari. Bara så att ni vet 🙂 Mer info kommer när planerna är klarare, men för att veta om jag ska para en eller två honor, vore det bra om jag hade en hum om hur stort intresset kan tänkas vara, så lämna gärna en kommantar om du går i seriösa råttanskaffningstankar och kan tänkas vilja köpa rackarnsråttor.

3 Responses to “Parningsplan”

 1. Sofie

  Hej! Jag är intresserad av att köpa några råttor av dig. Har inga nu så 3 st honor helst skulle vara toppen :-).

  Mvh Sofie

 2. matten Paula

  Sofie – maila på info(a)rackarns.se och berätta om dig själv och om hur råttorna får det hos dig. Just nu är läget så att en av de påtänkta hanarna som jag skulle låna blivit sjuk och jag måste vänta och se hur han artar sig eller hitta en annan hane.

 3. Annika

  Och jag är jättejätteintresserad av två honor! (Som du väl redan vet 😉 ) Det är så tomt här hemma nu och Pommacs och Gingers stora bur står nystädad och bara väntar på att få nya hyresgäster.

  Hoppas det löser sig med hanproblemet!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License