Rackarns Råttor

Häck Väck Vällingsäck!

augusti 4th, 2011

I samma andetag som jag sörjer d’Avola och deppar att lilla Penntroll inte är kry, gläds jag över att Polly Pocket ser ut att klara sin rehabilitering efter tisdagens operation jättebra.

Även om jag blev helnojjig morgonen efter, då hon for runt i sjuklådan som en blådåre och rev upp operationssåret lite i sin framfart. Jag åkte till veterinären och det visade sig inte vara så farligt som jag befarade, så hon tvättades och fick ordinerat antibiotika, eftersom det såg ut som en begynnande infektion i såret. Och så fick hon mer smärtstillande och vi fick med metacam hem också. Och framför allt så slapp hon sys mer. Vi konstaterade att hon fått dels lugnande och dels någon hallucinogen smärtstillare, och hennes panikanfall (som jag uppfattade det som) var antagligen någon slags avtändning av det. Tydligen doserar de det lugnande så att det ska ta loven av hallisarna, men kanske det inte verkar exakt lika länge som det gör på katt och hund, att verkan av det lugnande gick ut innan hallucinogenen gjorde det. Nåja. Jag blev iaf lugnad hos veterinären och Polly, hon hade lugnat ner sig redan innan vi kom iväg dit.

Håll tummarna för att det fortsätter så bra som det startat – hon är väldigt pigg och äter och stökar runt duktigt mycket, såpass att jag överväger att inte ge mer metacam, för kanske hon gör mer än hon borde om hon känner sig helt smärtfri och fräsch? Sådär som vi människor kan göra också – om vi har ont i ett knä eller nåt. Börja springa på stum asfalt och sånt.

Hon har ett rejält sytt sår nu, från armhåla till ljumske:

Nyligen hemkommen efter op.

Nyligen hemkommen efter op.

Efter dramatiken morgonen efter packade jag in henne i skyddande förband, för att skydda från smuts och tänder.

Polly Kassler ;D

Polly Kassler ;D

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License