Rackarns Råttor

Förlåt, jag tappade visst styrfarten och kom av mig lite iom tjuvpaningskullen.

Efter-badet-mys :)

Jag har upptäckt att Prins Hatt Under Jorden älskar att bada! Han sitter under kranen och riktigt njuter när vattnet sköljer över honom, inte ett pip eller en stressbajs så långt ögat når 🙂 Gosmassage i handduken efteråt är jättemysigt och han vill inte att det någonsin ska ta slut. Inte jag heller 🙂 Han, som förresten också kommer från en tjuvparningskull, är ett levande bevis på att även en sådan kan visa sig vara riktigt bra. Speciellt om man, som jag just nu, bara har bra råttor 😉 Han är en svart som synden men väldigt vackert och jämnt silvrerad European berkhire-kille från Prinsar&Sessor-kullen som fyllde 1 år för inte så länge sedan. Mamman är Nero d’Avola från Vinkullen och pappan Tokfrans.

Hela Prins&Prinsesskullen är riktiga gosingar och får mig att tro att pappa Tokfrans faktiskt hade varit en väldigt bra råtta om han bara sluppit sitta själv så länge innan han räddades och fick komma till mig. Bara det att han ALDRIG ens varit i närheten av att markera hur jobbiga situationer han än kommit i, säger en hel del! Han vill bort, bort, javisst, men manifesterar det i sprattel och kanske då och då ett pip. Han har aldrig blivit riktigt tam.

Nåja – nu var det hans son jag skulle skriva om. Alla Prinsarna skänker sina ägare glädje, men det finns två syrror, som jag fått sämre rapporter om. De är båda lite snara till att markera och den ena har bitits ett par ggr. Sett till hela kullen, som var 13 st, tycker jag ändå att det är acceptabelt. Några av dem har behandlats för förkylning och blivit av med det utan men. Två av brorsorna (Prins Ali och Prins Naveen) har gjort bra ifrån sig på utställningar, men jag har inte ställt ut Prins Hatt Under Jorden eftersom jag inte är medlem i SRS längre.

Numer är denna prins stor, t om större än sin kastrerade pappa, och uppe i nästan 800 gr och de prinsar jag ser då och då är alla storvuxna, men de ser mycket välmående ut.

One Response to “Veckans Råtta v 30; Rackarns Prins Hatt Under Jorden”

  1. Ankan

    Gud vad fin! Liknar min rådis Rufus <3
    //Agnes + Fin blogg!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License