Rackarns Råttor

Jag har fått en förfrågan om jag har en bra hane att låna ut, och därför fick jag ytterligare en anledning att skriva en presentation av Rackarns Joshua.

Joshua är en slät agouti som är ganska feminint typad, född 2010-04-22 i en kull (bibelkullen) om 10 ungar där endast en (Job) haft dominansproblem under ”puberteten”. Alla är än så länge friska, men de är ju också rätt unga. Joshua är ranglåg och mycket trygg, lugn och fredlig utan att vara slö och tråkig. Han har genomgått en period då min hanflock var i kaos, utan att verka det minsta berörd av det. Han har det mest fantastiska ”häng” jag någonsin sett – vilket han haft från början.

Han är mycket social med både andra råttor och med människor. Till storleken är han liten, nästan som en hona, vilket man kan bedöma olika, men jag är mycket nöjd med detta, då jag medvetet avlar för att få fram små djur.

Det kanske låter som om jag är oärlig nu, men jag kan faktiskt inte komma på några svagheter alls med honom.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License