Rackarns Råttor

Det blir två råttor denna vecka, eftersom de är kullsystrar och har gemensam bakgrund. Trots det är de i mångt och mycket varandras motsatser. Sekhmet är superaktiv, framåt, social, glad, fullt-ös-medvetslös och vill alltid vara med där det händer något medan Bast är lugn och försiktig, social men inte alls lika modig som Sekhmet. Min tanke är att särbehandla Bast lite och se om hon blir lite modigare. Bast var störst i kullen, medan Sekhmet var minst, nu är skillnaden inte alls lika stor. Bast var egentligen bokad till försäljning, men intressenten hörde inte av sig, och jag är inte den som ligger på – är man inte mer intresserad än så lär det inte bli någon lycklig historia ändå.

Skåda dessa underbaringar – bildserien skildrar deras personligheter verkligt väl 🙂

2 Responses to “Veckans Råttor v 20; Rackarns Sekhmet och Rackarns Bast”

  1. Lotta

    Helt underbar bildserie! Vitingarna i den kullen är båda lika lugna <3

  2. Rackarns Råttor » Blog Archive » Tjuvparning; Rackarns Bast +Cosmonita’s Riddarsporre

    […] med råttor blir aldrig tråkigt. Som när jag för ett par dagar sedan PLÖTSLIGT lade ögonen på Bast och insåg att hon var dräktig. Jättetjock och tuttarna lite mörka och väldigt synbara… […]

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License