Rackarns Råttor

Rackarns Rut

Rackarns Rut

Rackarns Rut är en rexad liten chocolate agouti-hona och jag har ett erkännande om henne; hon är favoriten framför andra. Hon är följsam och mjuk, social och kommunikativ. Liten, fin.  Allt detta tyckte jag innan jag parade henne med Hasse, men när hon födde och mammade Kairokullen förstärktes alla mina superlativ om henne; hon skötte uppgiften galant, var mjuk och dedicerad till den och inte alls speciellt intresserad av att rastas med sina vuxna kompisar, fullkomligt tillfreds med att bara vara mamma.

Rut med sina kairo-söner

Rut med sina kairo-söner. Hon har inte snedskalle, det ser bara så ut!

One Response to “Veckans Råtta v 17: Rackarns Rut”

  1. Anu

    Påminner om syrran Ester. Jag måste erkänna att Ester är en favorithona för mig. Hon var också en helt underbar mamma på ALLA sätt.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License