Rackarns Råttor

Fire in Kairo-kullen *2011-02-08

februari 17th, 2011

Jag är rätt säker på att jag sett fel på en unge på födelsedagen och att det isf är 4 honor och tre hanar (WAY TO GO, Rut!). Med reservation för att de just nu är i den svåraste åldern för att se könen och för att jag aldrig har sett fel vid första inventeringen förut. Men ganska säker är jag ändå.

UPPDATERAT: Jag hittade mina anteckningar från första kollen – och jag HADE inte sett fel, utan SAGT fel och skrivit fel på nätet 😀


Alla honorna är släta och alla hanarna rexade :D.


En siames av varje sort – honan jättestor och fläskig (ja ja – allt är relativt, ni vet), hanen minst i kullen (okulärt – jag har inte vägt eftersom ingen av dem ser ohälsosamt liten eller stor ut).


De tre honorna ser ut att vara en agoutivariant – vilken bestämmer jag längre fram – de 2 hanarna är nog vanliga agoutis. Det KAN vara en synvilla rex/slät – men jag tror det inte.


Kullen får sitt temanamn från min absoluta favvoCurelåt och syftar förstår på att den föddes under den vecka då Egypten befriades från Mubarak. M>issa inte helskärmsläget i nedre högra hörnet!

2 Responses to “Fire in Kairo-kullen *2011-02-08”

  1. kicki

    Strålande kullnamn – nu sitter jag här med Cure i huvudet! 🙂
    Jag är nyfiken på de enskilda namnen, så klart. Och vill se massor med söta bäbisbilder, trots att det gör lite ont i rått-tarmen att föreställa sig att INTE fylla på buren med nya småsvansar…

  2. Paula

    Det blir inte Curelåtar, utan namn från den egyptiska frigörelsen ur diktatur.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License