Rackarns Råttor

God fortsättning

december 29th, 2009

Ja, det är väl vad man brukar önska om man liksom missat att önska god jul? Så det önskar jag nu er alla råttägda, som trillar in här.

Julen har förflutit lugnt i sunkpalatset, jag har varit hemma hos mina råttor, vilket har varit bra för de av mina råttägda vänner som bor nära, eftersom jag råttvaktat deras råttgäng medan de har åkt åt alla möjliga håll för att fira jul med släkt och vänner. Även jag har firat jul med släkt (dotter) och vänner (Alméns), men  inte längre bort än Eriksberg, som är en stadsdel i Uppsala. Vädret har ju varit mysigt också, så den lilla promenaden runt i stugorna har bara varit mysig och en anledning för mig att ta mig ut.

Igår flyttade till slut My Little Pony och Duplo till sitt nya hem, och därmed har alla som skulle flytta gjort det. Kvar har jag Penntroll, Polly Pocket och Spirograph. Spiro fick hälsa lite lätt på killarna igår och innan jag visste ordet av hade han flyttat in till dem – jag som var beredd på att kanske få ge det ett par dagar. Dels är min hanbur rätt tätbefolkad i mitt tycke, dels är det någon som är lite bufflig i den, men jag har inte riktigt lyckats utröna vem, hur och varför. Idag kanske det är Pollys och Penntrolls tur, och om det går lika bra som det gjorde för ett par dagar sedan då de fick hälsa lite på de stora tjejerna, så kommer det gå lika smärtfritt där.

Sen är det nog d’Avola (min vackerflicka från vindruvskullen) som ska få bli nästa mamma. Hon är så ljuvlig! För att inte tala om vacker! Vindruvskullen är än så länge en riktigt lyckad kull. Syrran Rondinella är faktiskt på dejtingtur as we speak, och Babbett skickar meddelanden om hur mycket beröm hon får för sitt trevliga sätt och vackra uppenbarelse.

Om jag bara får må lite bättre kroppsligt också så tror jag på ett riktigt bra 2010!

One Response to “God fortsättning”

  1. Mimmi

    God fortsättning på dig oxå!
    Kika gärna in på grabbarnas blogg, som faktiskt – äntligen! – uppdaterats med ett par inlägg. Tanken är att det ska följas av flera, inom en inte alltför lång tid… 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License