Rackarns Råttor

Bildspel på Julklappskullen

november 21st, 2009

Här är bilder på julklappskullen och om du trycker på helskärmknappen i nedre högra hörnet,  ser du mina små chubby loves bättre och du kan välja ’show info’ i övre vänstra hörnet för att se hur gamla de är på den aktuella bilden 🙂

4 Responses to “Bildspel på Julklappskullen”

 1. Pierina

  GUD VAD DE ÄR FINA!!!
  Den svarta och den vita, vilket kön och vem ska ha dem?
  Puss du kan du!

 2. matten Paula

  Pierina: Båda de du undrar om är hanar (den vita är inte vit, utan siames), och än är det inte klart vem som ska ha vilken, men jag gick just igenom mina anteckningar och det ser ut som jag faktiskt har intressenter till allihopa – just som jag vant mig vid tanken att behålla typ hela gänget 😀 (liiiite tveksam dock, om två).

  De är faktiskt så ljuvliga att jag på allvar är så rörd när jag pysslar med dem att jag gråter! Känner att jag gärna hade blivit sittande här med allihopa kvar!

 3. matten Paula

  Uppdatering: 3 hanar är fortfarande bokningsbara 🙂

 4. MAtilda (huldanen)

  Så sjuukt söta! <3

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License