Rackarns Råttor

Bebisinventering

juli 22nd, 2009

Idag har jag kollat könen på TuttanStjärnas ungar. Jag fick det till att vara 4 hanar och 7 honor, varav tre av vardera könet är rexade. En av honorna är jag lite osäker på, och en av de rexade hanarna ser ut att ha röda ögon, ev rubin. Färgerna tänker jag inte ens försöka ge mig på att gissa på än, just nu ser ALLA ut att vara blå, men i olika nyanser, jag gissar på att de som ser lite mörkare ut kommer bli svarta förstås. Men vi får hålla i minnet att farfar Brunos bakgrund var okänd, man vet aldrig vad han kan ha fört med in i stamtavlan 🙂 Ett par ser mer välmatade ut än resten, men alla ser friska och pigga ut. Tuttan tog mitt fixande med ro och jag glömde förstås fota.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License