Rackarns Råttor

Jag beklagade mig lite på forumet igår över att tuttanStjärna nog inte får så många ungar för hon ser så o-dräktig ut. Idag vägde jag henne och när jag skrev in resultatet i programmet och räknade ut hur mycket hon gått upp, kom jag fram till att hon gått 140 gram. Hoppas att det inte är mest vatten, som det visade sig vara hos Hjärtat. Det skulle iofs förvåna mig, tycker att det skulle synas mycket mer på henne, tycker jag. Tog några suddiga bilder (note-to-self: ingen serieexponering i dåligt ljus) där ni kan se min lilla plutta:

Jag tror det blir en vin-kull, eftersom de är beräknade till syrrans 50-årsdag och jag associerar den syrran med vin. ;D

4 Responses to “Dräktighetsdag 21 för TuttanStjärna”

 1. kicki

  Jisses, det ser ut som om hon svalt en tennisboll! =)

 2. matten Paula

  Nu överdrev du allt, Kicki! 🙂

 3. kicki

  ett par pingisbollar?

 4. matten Paula

  På sin höjd!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License