Rackarns Råttor

Idag är kamerakullen 19 dagar. Jag gjorde ett försök att fota dem, men det gick verkligen inget vidare. Försökte hålla till i råttrummet, men hur jag än beter mig blir bakgrunden jätterörig, om jag inte tar emot fönstret med soffan som bakgrund. Men jag tror nog alla vet hur svårt det är att fota bra bilder i motljus. Får nog göra nya försök ute på balkongen imorgon bitti. Under tiden får ni hålla till godo med den här bilden, som jag ljusade upp för at man överhuvudtaget ska se råtthögen som ligger i kamerafodralet och Minoltas ansikte inte ska vara alldeles svart.

Jag tyckte den blev fin, lite drömlik 🙂

Idag väger den tyngsta 66 gr (Hasselblad) och den lättaste 60 gr (Minolta). Och de ser alla ut som små mjuka söta nallar! Hasselblad känns som den lugnaste av dem allihopa, medan Minolta är den livligaste tycker jag mig ha märkt. Nu är det bara 2 veckor kvar tills de flyttar hemifrån, vilket de får göra lite tidigare än vanligt eftersom jag ska åka bort. Med dagens vikt råder det ju inga som helst tvivel om att de kommer ha uppnått 80 gr innan dess iaf  🙂

3 Responses to “Kamerakullen fyller 19 dagar”

 1. kicki

  Jag känner mig nöjd med temat på fotograferingen i alla fall! =)

  (skulle man kunna få upp ett lakan eller liknande som bakgrund nånstans mellan bordet och dörren, så man slipper motljuset?)

 2. matten Paula

  JO kanske det kanske, det är bara jag som inte har haft så mycket ork det senaste – allt ska gå fort och lätt!

 3. Mimmi

  Åh men så sööööt! <3

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License