Rackarns Råttor

Pyttesmå kameror

juni 21st, 2009

De fem blir väl omhändertagna av sin mamma. Jag har granskat dem närmare och kommit fram till att det INTE stämde med könen, istället är det 3 tjejer och 2 killar, varav en av hanarna är rexad. Jag misstänker starkt att jag inför den första rapporten tittade på en av honorna två ggr, annars kan jag inte förstå hur jag kunde missa rexningen på den ena killen. Nåja – huvudsaken är att det blir rätt i slutänden.

Nu har det i princip fallit på plats vilka denna lilla pluttkull ska fördelas mellan. Jag kommer att kontakta er alla under de närmaste dagarna (både de som lyckan ler emot och de som får vänta till nästa kull).

Ungarna namnas iaf efter kameror jag vuxit upp med; Rolleiflex (blir en bra Rolle), Hasselblad (Hasse) och så flickorna Minolta, Mamaya och Leica.

3 Responses to “Pyttesmå kameror”

 1. kicki

  Leica Leica Leica Leica Leica Leica Leica!

  *host*

 2. matten Paula

  Jaaadå, Kicki, jag VEEET.

 3. kicki

  *fniss*

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License