Rackarns Råttor

Avelsplanering pågår

maj 21st, 2009

Det planeras i Sunkpalatset. Eftersom jag hamnat i ekonomisk kris och därför blivit nödd och tvungen till att avboka alla mina sommarplaner, blir jag mestadels hemma i sommar. Det positiva med det är att jag kan ta kullar (1-2 st, har inte planerat klart än) under sommaren. Leverans torde ske under 2:a halvan i augusti. Gör er beredda!

4 Responses to “Avelsplanering pågår”

 1. kicki

  jaaaaa!! agoutisar till mig!! 😀

 2. matten Paula

  Jupps den chansen är stooor!

 3. Louise (Colourspot)

  Ååh…Bäbisar! 😀
  Vilka är det som ska paras, tro?

 4. matten Paula

  Louise: Så fort jag får lite ork, ska jag berätta det här för alla nyfikna. Har flera bra och likvärdiga bra alternativ, så det beror lite på när löp inträffar och så där.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License