Rackarns Råttor

Så drar det ihop sig igen…

februari 17th, 2009

Ja, till Svenska Råttsällskapets årsmöte, alltså. Det hålls i Kallhäll den 14 mars.

Jag tänker inte skriva om mina negativa upplevelser av folk, istället ska jag berätta vilka de bra BRA typer är som  jag kommer att rösta på 🙂

Astrid Bergman tror jag kan bli den bästa ordförande SRS haft någonsin. Jag tror att hon har potential att ta fram det bästa ur folk, även de som (jag) hoppas inte blir valda. Men jag vet också hur lätt det är att bli meddragen av det sällskap man sitter i, oavsett vem man är, därför vore det bättre om det kom med fler än Astrid som står på helt egna ben, annars kan det nog bli lite VÄL tugnt för henne.

Mats Turesson vet jag inte ett skvatt om, men jag tror att det skulle vara bra med en man i styrelsen. Att han dessutom vill vara kassör är ju perfekt 🙂

Jessica Matson som sekreterare, för att jag tror att hon kan vara bra och efter ett år har hon nog kommit in i uppgiften. Dessutom vet jag att Astrid gärna har henne i sitt team, inte en helt oviktigt argument. SRS måste ha en styrelse som kan samarbeta bra med varandra.

Ann E Jacobsson – ledamot. För att jag litar på henne och vet att hon har en massa bra tankar om hur  SRS ska fungera och utvecklas.

Kristina Wiksell, ledamotför att hon har engagemang. För sina djur och för samhällsetiska frågor. Jag hoppas att hon har skinn på näsan och vågar upphäva sin åsikt även muntligt och att hon står på egna ben.

Ida Leckström, suppleant – trevlig och bra tjej som på forumen tar parti för råttorna, inte för någon specifik persons åsikter.

Ida Spångberg – suppleant.  För att jag gillar henne, trots att jag inte vet mycket om henne. Jag har fått intrycket av att hon inte valt någon sida i de olika falanger som tyvärr existerar inom SRS. Nästan alla de som jag väljer att rösta på ger mig det intrycket, även om ett par av dem kanske kan ha lite lätt att ”dras med”, vilket jag hoppas på att Astrid som ordförande ska kunna stävja, för då kommer även de vara skitbra 🙂

One Response to “Så drar det ihop sig igen…”

  1. Stephanie

    Och DÄR lyckades du få ner mina tankar i ord! =D Jag har inte orkat fundera på hur styrelsen borde se ut, men det där var ju perfekt!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License