Rackarns Råttor

Städdag i sunkpalatset

februari 5th, 2009

Man vill framstå i så god dager som möjligt, därför har jag städat burar idag. Det var enda tillfället jag hade innan söndag, eftersom pojkvännen fyller 40 imorgon och ska ha party på lördag. Det kommer hinna sunka till sig innan söndag, är jag rädd, men jag hoppas mina köpare har förståelse.

Det är lite lustigt – jag som var rädd att inte få fuzzarna sålda, sitter nu med endast en sån kvar och två pälsade hanar 😎 Himmelriket; slät, otecknad, svart, lugn och ev Triple X; blå rexad otecknad. Jag är nästan böjd att säja att det är de bästa killarna, fast jag vet inte om jag är sann då, eftersom jag fäster mig vid dem allihopa i tur och ordning när jag duttar med dem. De kanske är väldigt jämna, jag vet inte. Triple X var tingad av Babbett, men nu har hon fått kalla fötter om att riskera att få in fuzzgenen i sin uppfödning, det har jag helt klart förståelse för – jag känner ju likadant!

Positivt är ju att jag kan sälja två bröder till någon som vill nystarta med råttor 😉

2 Responses to “Städdag i sunkpalatset”

  1. kicki

    Hälsa & gratta J från oss!

  2. matten Paula

    Jag vill att ni kommer!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License