Rackarns Råttor

Nyårskullen: tingningsbara

januari 31st, 2009

Idag har jag lovat bort Pandora till en tjej som var här och hälsade på mig. Det känns bra, HON kändes bra, och Pandora tyckte om henne 🙂

Kvar är nu de två pälsade killarna Himmelriket (helsvart slät med lite vita tår, som sin pappa) och Tomtebloss (black eubk rex) och så de tre nakna killarna. Jag kommer försöka pusha för de två ljusa nakengrabbarna Celebration Fifty och Whistling Sky Avenger, eftersom jag förälskat mig i Gold Spider och det är honom jag helst vill behålla, om jag inte får köpare till alla tre. (tyvärr inga nya bilder, jag har inte hunnit)

Om det inte vore så att flera tänker ha råttor med sig till Pernilla imorgon och jag antagligen ska vara borta hemifrån till på söndag, skulle jag ta med mig Whistling Sky Avenger, så att Pernilla får se att hon inte klarar sig utan honom <3 😉

5 Responses to “Nyårskullen: tingningsbara”

 1. Pernilla

  Åh, du fresterska! Herr Försvunnen Nu Återkommen Amerikansk Man tycker att jag ska ha råttan enkom för namnets skull! *S*

 2. a n n a

  men oooo, varför gick jag in här – de är ju svartingar!!! och exJ är i sthlm i helgen *gah!*

 3. matten Paula

  Han är så välkommen att komma och hämta upp Himmelriket och ev Triple X (tecknad men rexad blue) också. Kl 14 på söndag 🙂 Strular lite med tingningarna, och nu sitter jag plötsligt med två pälsade kvar 😀 Om jag nu kan avgöra om någon annan är mysigare än den andra, lutar jag åt att säga att just de två är de mysigaste av hela killhögen 😀

 4. a n n a

  som ”tur” var kom vi på att hans flicka är tokallergisk så han har ingen möjlighet att ta dem *puh* dessutom kanske jag blir en katt rikare på halsen just på grund av denna allergi, så egentligen är det klokt att låta råtteriet läggas i dvala…egentligen *ler*

 5. matten Paula

  Anna: Äschdå 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License