Rackarns Råttor

Nyårskullen 24 dagar

januari 24th, 2009

Nästan hela dagen har gått åt till att inventera och fota ungar för att sedan para ihop dem med intressenternas önskemål. De små nakenfuzzarna har ju ställt till det rätt mycket, och resultatet har blivit att några av mina intressenter skaffat ungar på andra håll eftersom de inte fick klara besked av mig. Men det är verkligen inte LÄTT att ge klara besked på stört. Och än är det ju drygt 2 veckor kvar innan leverans. Råkar du vara intresserad av att köpa råtta av mig, så är alla fyra fuzzarna obokade (1 helnaken hona, 1 helnaken hane + 2 med gles päls) samt även 2 rexade black  eubk (den ena kan gå riktigt bra i standardklassen om du är intresserad av att ställa ut), samt en slät, helsvart med lite vita tår.

Minns dock att jag EJ säljer dessa till avel.

Jag dubbelkollade förstås könen också, de är ju 3½ vecka nu, och det är helt omöjligt att ta fel, eftersom hanarnas pungkulor trillar ner OCH honornas kön öppnat sig. Det är lättast att se skillnad på könen när bebisarna är alldeles nyfödda, sen blir det svårt ett tag, tills de blir drygt 3 veckor, då det blir lätt igen. Jag börjar alltid vackla under den där mellantiden, men hittills har det visat sig att jag haft rätt redan vid första bebiskollen. Så inte ens för ett ovant öga är det svårt att avgöra könen, om man vet vad man ska titta efter.

Fuzzhanarna:

Fuzzhonan:
3. s/ ba eubk fz. Hona 

De pälsade killarna:

4 Responses to “Nyårskullen 24 dagar”

 1. Ann E

  Sötnosar!
  Jag har gjort lite reklam för din kull idag (och i fredags) både för de pälsade och opälsade, hoppas de hör av sig till dig snart.
  Kram…

 2. Pernilla

  Den grå (högst inkorrekt färgbenämning, men vad vet väl jag) är en Liston del II. Jag vet att jag vill ha honom bara av blicken att dömma, men jag har liksom… fullt! 🙁

 3. Paula

  Pernilla: om du klickar på symbolen längst ner till höger i bildspelet, kan du köra det i helskärmsläge och när du gör det, kan du välja ”info” i övre högra hörnet för att se vad de heter – och vilken färg de har. Och du, fullt? I EN DÄR JÄTTESTORA BUREN?

 4. Pernilla

  Den visslande himlahämnaren? Såklart! En Liston! Jag blir tokig!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License