Rackarns Råttor

Bildspel igen: 14 dagar

januari 13th, 2009

Nu har Nyårskullen öppnat ögonen och plirar nyfiket mot världen. Det är riktigt roligt, för de börjar redan visa upp sina personligheter.

Som ni vid det här laget antagligen vet, kan ni välja att visa bildspelet i helskärmsläge genom att trycka på symbolen i dess nedre högra hörn. För att sedan se mer utförlig info om varje bild/unge, gå upp med markören i bildspelets övre högra hörn och välj ”Show info”.  Håll till godo, kära vänner 🙂

Bara för att jag själv ska ha en pojke ur denna kull, förälskar jag mig handlöst i honorna i tur och ordning. Tre av de fem har blivit favoriter, speciellt den rexade tjejen med mycket vitt (nr 1).  Det är inte så bra, känner jag :/

7 Responses to “Bildspel igen: 14 dagar”

 1. Hannah

  Hahaha! Det står ju till och med Favoriten på viktlappen. 😀
  Vilka sötisar! Har du många spekulanter?

 2. jennie

  det är inte bra för mig del!!! haha

 3. matten Paula

  Hanna: Jag har alldeles lagom med spekulanter, blir av med alla jag vill(?) bli av med. Eller… Behöver vilja bli av med, snarare… 😉

 4. Mimmi

  Åååh så söta!! <3

 5. Ann E

  Wonderbar!!!

 6. Emma

  men åh vilken godbit!
  jag blir varm i hjärteroten.
  (vart har mitt ”ollplank” med b tagit vägen, förresten? ser iofs att hon har fullt upp :)..)

  kram/Emma

 7. matten Paula

  Men Emma, baby, jag ÄR ju här!!!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License