Rackarns Råttor

Proven wrong ;)

december 31st, 2008

Nyårskullen hade bråttom att födas och pluppade ut idag, dvs dräktighetsdag 22. När jag räknade dem i eftermiddags medan jag flyttade över dem till boet var de 16 st, varav en jag var osäker på om den levde eller var död. Den såg väldigt ämlig, orörlig och grå ut, men var ändå varm. Antagligen var det syskonens värme jag kände, men jag lade iaf tillbaks den bland de andra, med hopp att det skulle finnas lite liv kvar och att den skulle pigga på sig, även om chansen var minimal. Om inte annat tänkte jag att om jag lade den tillbaks i boet och den var död, skulle den återgå till Caramelles näringssystem 🙂

Nyårskullen dag 1

Nu inatt, innan jag skulle gå och lägga mig, ville jag titta till dem och se om min tanke stämde. räknade dem återigen – och nog gjorde den det, alltid – nu var det 13 ungar, alla med fina mjölkband utom en väldigt liten en, som ändå ser väldigt pigg och välmående ut, vi får väl se imorgon om de kanske bara är 12 då… Jag hoppas inte det, för med den energin tror jag att den ungen kan få ett riktigt bra liv om den får överleva. Håll tummarna, allihopa!

2 Responses to “Proven wrong ;)”

  1. jennie

    håller tummar och tår för de små 😀

  2. Kiwi

    Du borde döpa dem till ”Gott nytt år” på olika språk ^_^

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License