Rackarns Råttor

Bebbar på G!

december 9th, 2008

Mlle Caramelle löper inte så tydligt som de flesta av mina andra honor gör. Inget öronfladder, inga bananposer, inget klängande på hanarnas bur. Därför har jag kollat varje dag hur hennes kön ser ut och igår var det alldeles mörkblått och öppet. Hon fick tillbringa kvällen i köket (palatsets lovenest) tillsammans med Koi. Jag hade tolkat rätt, hon var så tjänsvillig sååå! När jag skulle gå och lägga mig gick jag dit och kollade läget. Caramelle hade ingen plugg, så jag beslöt att de skulle få tillbringa hela natten ihop. 

När min dagvovve Greta ringde på dörren tidigt på morgonen, kollade jag köket och fann dem ligga tätt ihop  under en kudde i kökssoffan. Ännu en koll – och nu hade Caramelle en plugg! Det betyder att parningen var lyckad. Nu hoppas jag bara på att själva dräktigheten förflyter utan komplikationer. Om så är, föds det bebisar på nyårsafton 🙂 Utgångsvikten på Caramelle var 363 gr. 

Mer om de blivande föräldrarna det jag vet att det kan komma ur denna parning är black,  blue och kanske kanske siameser. Toppörade, rexade och släta. Teckningar: Eubk och irish.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License