Rackarns Råttor

Pimpad hanbur

november 10th, 2008
      

Istället för att förbereda mig för mötet jag skulle på idag, förlorade jag mig i projekt Pimpa Hanbur. Grabbarna fick råsa hyllgolv med fiskar – nu ser buren mycket gladare ut! Och är dessutom lite mer lättstädad. Att jag dessutom äntligen slutförde projektet att göra det möjligt att öppna en hel bursida, även detta för att underlätta städning, känns ju inte sämre det. 

Jag är mäkta nöjd, råttorna med.

Nya, fräscha hängmattor av IKEAs billigaste fleecefiltar och dessutom en lite stadigare gjord av den badrumsmattan de trashade förut – det funkar ypperligt 🙂

Och kolla hund/kattmatskålen som blir en lättstädad egen mathylla – najs!
Dock började projektet med att jag åkte till ÖoB för att se om det fanns hampa att ha som bottenmaterial, för det ville jag prova. Det fanns inte, men jag kom hem med en massa andra pryttlar istället, som ni ser 😉
Testa nya mathyllan Testa nya mathyllan

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License