Rackarns Råttor

Virgo går ur tiden

november 4th, 2008

Igår när jag kom hem från ett knappt dygn i Stockholm och genast tittade till Virgo och hennes dumma bumblefoot upptäckte jag att hon fått en inflammation i den och den hade svällt upp till en tjocklek ungefär som som min tumme. Jag befarade att den skulle SPRICKA! Imorse var den något lite mindre svullen, men hon kändes verkligen påverkad av smärta och otymplighet. Detta ihop med att hon hade cancer i urinblåsan och blödde något förskräckligt gjorde att jag ringde vår husveterinär och bad om en tid för att låta henne somna in.

Jag tröstar mig lite med att hon iaf fick fira sin födelsedag igår med en räkmiddag som hon avnjöt med god aptit. Fick en fin bild minuten innan vi åkte hemifrån, som jag vill dela med mig till er

Sista bilden hemma

3 Responses to “Virgo går ur tiden”

  1. Mimmi

    Sov gott, söta Virgo! ;-(

  2. Anna

    Många varma kramar Paula!

  3. Emma

    kramar massor!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License