Rackarns Råttor

Hejdå, LH-kullen, lycka till!

oktober 12th, 2008

Oj, så många människor har det nog aldrig varit hos mig samtidigt förut, som det var idag. För att hämta 10 råttbebisar krävs 14 människor (va!? Var de inte fler?) 🙂 Ett tag såg det ut att bli lite kamp om de små hjärtana, men jag tror det löste sig till det bästa till slut. Jag hoppas det!

Lennart Hellsing-tjejerna

Honorna: Petronella (ifrån Plaskeby) under kudden, Sipa Lipa Lakritspipa, Summa Summarum och Selma Selleri ovanpå

Som genom ett trollslag är nu hela Lennart Hellsing-kullen borta – det är en speciell känsla, måste jag säga. Ena sekunden ett hysteriskt omkringspringande över mig i soffan, för att plötsligt i nästa sekund vara helt tomt och lugnt. Men det ska bli skönt att rengöra och städa undan bebisburarna. Eftersom de ändå skulle tömmas på sina innevånare idag, hade jag inte brytt mig om att städa dem under min burstädningsdag igår – och det MÄRKS! Fan vad de stinker!

Jag, som har problem med att umgås med EN människa i taget är verkligen som utskitet äppelmos nu.

Nu, när alla namn parats ihop med en råtta och en färg ska jag fylla i alla regpapper och skicka till registratorn. Och så önskar jag alla mina små LH-bebisar lycka till i världen och jag hoppas att jag kommer få se de små underverken framöver, så som jag fått möjlighet med Corneliskullen – det är verkligen SÅ mysigt. Det sved att lämna ifrån sig de två små blue-agoutikillarna, det skulle vara riktigt intressant att följa dem. Jag tror att de är riktigt bra i färgen. Härmed uppmanar jag Pernilla och Mimmi att fota dem och posta bilderna på r8forum eller i sina bloggar.

LH-hanarna

Lennart Hellsing-grabbarna

Uppdatering: Jag har nu letat igenom alla möjliga och omöjliga ställen efter registreringsblanketter att stoppa i skrivaren och skicka iväg till Johanna, men jag hittar dem inte! Jag är säker på att jag har en tjock hög, och jag trodde, naturligtvis, att de låg bland mina övriga uppfödarpapper. Men Icke. Det blir till att lyfta luren imorgon, om de inte kommer tillrätta under natten 🙂

7 Responses to “Hejdå, LH-kullen, lycka till!”

 1. kicki

  Det är ju inte så att råttorna försvinner så långt att det är omöjligt att låna dem för avel framöver om de artar sig?

  Summa summarum ligger utslagen i fleecepåsen och sover efter att ha fått lite stryk av Fröken Bus, men tar små turer ut i soffan och bort till husse ibland. Hon kanske får campa i reseburen med tantalainen Monster under natten istället för att kastas in till alla läskiga storråttor, det återstår att se.

  Jag hann knappt krama på dig, men kraaaaaaaaaaaam och tack för finfin rådis!
  PMa kontonr så sätter jag in pengar så fort jag kommer in på min internetbank igen… fan vad handikappande att inte ha nåt visakort!

 2. matten Paula

  Kicki: Jag har än så länge inga planer på att skaffa kortläsare, så visakortet hade inte hjälpt dig hos mig 😉

  Jag sitter här och önskar att du hade stannat, men sen tänker jag ett varv till och inser att det nog inte hade varit en bra idé heller – jag var för slut för att ha uppskattat det… Men snart igen, snälla?

 3. matten Paula

  Förresten hittade jag regpapprena, så nu ska det bli skicka av!

 4. Pernilla

  Agis och Opsis låter hälsa att Jårdsch är en surbulle, men att Ruben inte ens märkte att de kom, Taurus låter roligt och att Skare har en mycket hoppvänlig mage 😀

 5. matten Paula

  Pernilla: Berätta för Jårdsch att de också är Rackarnsråttor?

 6. Mimmi

  Jag kan meddela att jag redan är djupt förälskad i mina grabbar, och det verkar inte som om de har alltför mkt emot mej heller… 😉 Jag är 100% nöjd med mitt val! Uppdateringar kommer på blogg, r8forumet och varhelst jag kan smyga in några rader om mina älsklingar! 😛

 7. kicki

  Haha – nä, men det finns bankomater som spottar ut kontanter om man har kort, vet du. 😉

  Jag får komma och hälsa på en lite lugnare helg!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License