Rackarns Råttor

Städtanten Hitta <3

oktober 4th, 2008

Som jag tidigare berättat, har jag sparat de gamla soffplymåerna och skurit till dem så att de passar i en låda jag har under råttskåpet. Mina råttor tröttnar aldrig på dem,  plymåerna bereder dem oändligt mycket aktivitet. Mysproffsen bygger väldigt mysiga gosbon i sina gångar att vila ut i efter en dags värv. Behöver jag säga att det är en lätt match att hitta råttorna, när det är dags för inlåsning i buren?

Nu håller jag utkik överallt efter nya, då de här nu är mer gångar än skumgummi. I och för sig gräver de sig runt i allt skumgummispint som jag sopat upp och lagt under plymåerna. En liten film för att illustrera hur bra denna tummelplats är:

5 Responses to “Städtanten Hitta <3”

 1. Stephanie

  Vilken härlig film! =D Jag vill se fler!

 2. matten Paula

  Steph: Det är Hitta som är en sån skön personlighet! Vi får väl se om jag får fler filmtillfällen 🙂

 3. Anna

  Hela dan får, hon arbeta, hon får jobba, hon får streta; putsa, diska, tvätta, damma, varje dag är det detsamma!

  *fnissar*

 4. Hannah

  Dina råttor har det verkligen SÅ bra!

 5. Mimmi

  Haha, ja det där verkade minst sagt uppskattat! 😀

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License