Rackarns Råttor

Min tolkning

oktober 1st, 2008

Med anledning av brevet i det här inlägget, blev jag kontaktad igårkväll. Tydligen är inte brevet skrivet av supplenaten M, utan av sekreteraren, som hade skickat det till M och ordföranden för korrekturläsning(?). Sedan vet jag inte om det var meningen att skicka brevet till mig, kanske har hon skickat det av misstag? Med tanke på att det inte ens fanns någon avskedsfras med avsändare, så att jag såg vem brevet egentligen var ifrån.

Jag kan ju ändå inte tolka det som annat än ett officiellt brev från styrelsen. Det gav några svar, men väckte också en del nya frågor (vilket du kan se i ursprungsinlägget). 

Jag vill också påminna er, mina läsare, att det som jag skriver här i bloggen är mina  tolkningar av saker och ting. Min sida, som jag kanske inte alltid har all info till i grunden. Jag har ju tänkt att mina läsare är intelligenta och förstår att det på inget sätt är sanningen om SRS ni läser här, mer en samling funderingar och undringar, som jag hoppas få svar på förr eller senare. När så händer är min tanke att jag ska publicera detta här också, så att SRS på det sättet ska få komma till tals åtminstone till de som läser här.

Mitt syfte är på intet sätt att störta SRS eller styrelsen. Tvärtom, jag vill hjälpa till att få SRS på fötter och hjälpa styrelsen att kliva ur tunnor de hoppat i. Därför har jag bett L&T att skicka in sina scheman för att underlätta planeringen av mötena, och därför har jag uppmuntrat styrelsemedlemmarna att kommunicera med varandra mellan mötena, stötta varandra och verkligen jobba tillsammans. Eftersom jag, när jag själv satt i styrelsen, upplevde att det inte fanns en sådan kommunikation, bara mellan vissa som ofta var rätt negativt inställda till medlemmarna och förstärkte varandra i den negativiteten. Den kommunikationen upplevde inte jag som bra för föreningen.

Men anledning av kommentarerna på de tidigare inläggen, kände jag att jag måste påminna er om detta – att min sida bara är en av sidorna av saker och dessutom min tolkning av dem.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License