Rackarns Råttor

Nu är det livat må ni tro

september 26th, 2008

Herrejisses vad 11 småttingar kan krångla runt. De brottas och leker och äter som hästar, Jag fattar inte hur Agge står ut med dessa illbattingar omkring sig. Jag måste hitta något att fixa botten i buren jag vill flytta dem till, men har inga idéer alls. Men de kommer nog – det brukar de ju göra; jag lullar runt här och tittar på allt skräp jag har och rätt vad det är har jag kommit på att jag har en grej jag kan använda på nåt smart sätt.

Tyckte den här påsen passade perfekt till mina små godisråttor 🙂 Som vanligt: klicka på bilderna för att se dem större!

IMG_6874 IMG_6888 IMG_6885 IMG_6884  IMG_6882 IMG_6875

Och så till sist en bild på Virgo. Om en dryg månad (den 2 november) fyller hon 2 år, om hon klarar sig till dess. Hon är pigg och aktiv, men har en tumör, blöder ur vulvan och har ruskiga bumblefeet till följd av sin fetma. Jag skäms att jag låtit det gå så långt, skyller på att hon faktiskt inte sett ut att må dåligt. Försöker nu åtgärda det så gott jag kan. Hon klarar sig bra i nya buren, klättrar utan några större problem till maten högst upp. och verkar trivas med alla hängmattorna. Jag rådgjorde med älsklingsveterinären via telefon igår, och beslöt mig för att beställa en tid för att låta honom titta på Virgo, Kanske finns det något att göra, även om jag inte tror det. Men jag glömde ringa idag :/ Nytt försök på måndag! 

IMG_6894

6 Responses to “Nu är det livat må ni tro”

 1. Sandra

  Och jag som köpte en lördagsgodispåse med godis! Vart hittar man de där? Finns de som lösvikt?

  Skämt åsido, jag är sååå avundsjuk på dig som får ha såna små underbaringar busandes hos dig!

 2. Mimmi

  Åååh, sötisar – både bebisarna och Virgo! <3

 3. kicki

  Sicken gottepåse!

  Du har så bra bäbis-fotoidéer! 😀

 4. Kickan

  Uj uj, jag är så hemskt svag för rexade agoutivarianter! :O Vem är Bagare Bengtsson? ;P

 5. matten Paula

  Kickan: Ingen, eftersom jag mailar ut en lista med namn som stämmer med temat jag valt och köparna sedan väljer från den – det är alltså ingen som _bokat_namnet_ Bagar Bengtsson. Inte Bullertina Bergis heller (som jag tyckte var galet sött) ;D

 6. Hannah

  men gud vilket sött sätt att fota de små på. 🙂 längtar tills den 12e. 😀

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License