Rackarns Råttor

Omstuvning

september 19th, 2008

Jag har stuvat om lite i designen. Har tänkt göra det länge, men inte fått ändan ur, men idag aktualiserades det genom r8forumet. Jag har döpt om och ändrat kategorierna lite, så att det ska bli renare och lättare att hitta de viktiga prylarna som folk kanske letar efter. Det känns inte som om MÅNGA kategorier är något att sträva efter. Sen funderar jag över hur jag ska lägga de fasta sidorna så att folk fattar att det är just det de är – nu ligger de som flikar i överkant – men jag får en massa mail från folk som inte lyckas hitta var jag bor (Uppsala) och sånt som står på just de sidorna, alltså är de kanske svåra att se? 

Tror jag får testa mig fram – tur att wordpress gör det så enkelt för mig 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License