Rackarns Råttor

Koi Wa Action Eiga

september 2nd, 2008

Koi var en fin kille redan när jag köpte honom från Niina Lähdekorpi&Liisa Englund. Men i takt med att han blir äldre, blir han faktiskt bara en skönare och skönare snubbe. Och snyggare och snyggare.

Till min stora förskräckelse hade han plötsligt rakat pungen. Ja, han barberade, alltså. Eller; egentligen var jag inte säker, för jag hade aldrig SETT honom göra det. Jag snackade allvar med honom och berättat att om han inte coolade ner sig och lät det vara en engångsföreteelse som inte kommer tillbaks, då kommer han inte få Kn***a.

Han såg väldigt förvånad ut och sa ”Va?! Jag trodde tjejer GILLADE nakna, alldeles lena pungar?”. Jag skakade frenetiskt på huvudet och antog en sträng men ändå kärleksfull min. Argumentet tycks ha gått hem, för sedan det samtalet lät han pungpälsen växa ut.

Jag kanske också ska tillägga att det nog var någon av de andra som var ”tjänstvillig”. Jag misstänkte ju redan från början Råttentått. Han barberade t o m mig ibland, när kärleken tog överhanden. Men jag hade inte sett dem ligga ihop nånting. Men faktumet att Kois pung återfick sitt hår helt och hållet efter Råttentåtts död, säger väl allt.

Pro’s and con’s:

– han är (visserligen väldigt bra) silvrerad
– han kan vara bärare av både graphit och russian blue. Jag tänkte först att jag skulle lyssna runt om det är någon som har en rb-hona så att jag kan göra testparningar för att reda ut om han blivit bärare av någon av dem och isf vilken av generna. Nu har jag dock flera graphitekillar och nästa parning kommer att bli på Chirashi, då får testparningen göras efter den kullen istället. Med en graphite istället för russian blue. Efter att ha hört mig för och diskuterat med flera som har mer koll än jag, hade en parning med tillgängligt rb-material ändå inte givit något säkert svar, eftersom alla de rb-råttor jag fick tag på härstammar från danska linjer och de sägs inte ha så bra koll (de kan alltså vara german blue aka Graphite eller english blue) Jag vet inte hur det är med den saken, men att någon sagt det till mig, gör att jag inte kommer våga lita på resultaten jag får fram.

+ Koi är DymDyms motsvarighet i killburen – en fredsmäklare. Hela min hanflock är visserligen väldigt fredlig, men han känns verkligen så GOD.
+ han är social både med råttpolarna men också med mig. Min keligaste och lugnaste kille, helt klart <3
+ han härstammar från Råtz, Hans farfar är Råtz Makrill, vilket är linjer jag känner till
+ han är uppblandad med LMG (mormor) (=blod ”utifrån”)
+ två generationer efter Råtz Makrill känns bra i min Råtz-dominerade besättning.

One Response to “Koi Wa Action Eiga”

  1. Mimmi

    Gaah! Det kan vara som jag önsketänker, men… han har Tidus-ögon?! Eller Tidus-blick… Det bara MÅSTE bli en bunt pojkbebisar av det här så att ett par kan flytta hem till mig och väcka råttmänniskan i mig igen! 😉

    Grattis på födelsedagen, Paula, hoppas du får en massa Agge-bebisar i present! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License