Rackarns Råttor

Dagens Aggeuppdatering:

augusti 29th, 2008

517 gr! Och imorgon ska jag smyga på henne med kameran, för de gånger jag har försökt nu har det varit för mörkt och hon har farit omkring för mycket för att jag ska hinna få några bra bilder – men hon är så rund och gooo nu, min lilla stumpa!

5 Responses to “Dagens Aggeuppdatering:”

 1. Hannah

  Har du fått mitt mail, Paula? Jag är i vilket fall en han-spekulant. 🙂

 2. matten Paula

  Hannah: Ja det har jag fått, har jag inte svarat? Du vet, förvirringen är stor i Rackarnsresidenset 🙂 Jag kanske svarade i kommentarerna här?

 3. Mimmi

  Ser fram emot bilder på den – förhoppningsvis – blivande mamman 🙂 *håller alla tummar och svansar vi har?

 4. Hannah

  Nä, jag har inte fått någe svar… Och jag tror inte att det finns något svar skrivet på hemsidan heller? Hmm… 😀

 5. Sandra

  Ann-Katarin, Ullis och jag längtar!

  2 september, när är ungarna fem veckor då? Hmmm, det blir runt den 7 okt. Då är ju Magnus hemma!!! På en kort visit som vanligt :o( Men det innebär ju att han kan följa med och hämta bebisen! *lycklig*

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License