Rackarns Råttor

Sötaste karamellen i skålen

augusti 26th, 2008

Påbörjade intro I flocken av Mademoiselle Caramelle igår. 5½ vecka har gått sedan hon kom hit. Jag vill att hon skall hitta en plats i flocken innan stora Pet, eftersom jag antagligen kommer köra ännu en karantän efter det ihop med hennes medutställda. Dessutom växer hon så att hon börjar tangera vuxenstadiet och jag tänker att introduktionen blir jobbigare ju större hon blir. Jag kommer sakna morgnarna med henne, då hon rejsar runt i sängen och kräver sparringpartner i handbrottningsträningen som den värsta världmästare. Jädrar vad jag är kär i henne!

Precis i början såg det ut att bli en rätt smärtfri introduktion. Roligast var nog att se Melli, som bara skuttade fram hur glad i hågen som helst, själaglad för den nya kompisen. En snabb vändning på rygg efter en stunds nosande har var allt – exemplariskt beteende, om du frågar mig 😉 Nu, efter ett dygn ser det inte lika smärtfrit ut längre. Inga skador på kroppen, men mina honor verkar ha dille på att jävlas genom att bita små nykomlingar i svansen *morr*.

Virgo har fått en knöl. En ganska stor och mjuk en, mjukt inbäddad i hennes fettvalkar på höger sida mellan bakbenen. Den har vuxit fort; jag såg den första gången iförrgår, och den är redan mycket större. Hon fyller ju snart 2 och är duktigt fet, så operation känns inte riktigt som ett alternativ. Hon får nog gå med knölen tills det känns som den hindrar henne eller hon verkar lida på något sätt.

Apropå det, har Sasha fyllt 2 för lite över en vecka sedan. Hon firade sin dag med att kela, vilket inte riktigt varit hennes stil. Hon är frisk och pigg, bara lite flintis på ryggen, rex som hon är 🙂

Nästa att passera 2 årsstrecket är Irma. Det kan man inte tro, hon är som en liten unge – både till utseende och sätt! Jag hoppas att hon blir långlivad min vackra men för avel odugliga råtta <3

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License