Rackarns Råttor

Agda tjockar på sig :)

augusti 18th, 2008

Sedan jag vägde Agge sist (den 26/7, då vägde hon 380 gr) har hon gått upp 70 gr 🙂 Jag tycker t o m att jag SER på henne att hon är dräktig. Fast, jag vet av erfarenhet att man inte bör ropa hej och hurra förrän ungarna ploppar ut. Skendräktighet, absobering av fostren och förlossningsproblem – mycket kan gå fel…

De senaste dagarna är det rätt många som i förbifarten sagt att de vill köpa Rackarnsbebbar, men jag har lite svårt att veta om folk menar allvar, eller om det bara ger uttryck för ouppnåeliga önskningar. Jag har inte antecknat någon alls. De som menar allvar, kan maila på info@rackarns.se eller kommentera här nedan.

6 Responses to “Agda tjockar på sig :)”

 1. kicki

  *räcker upp handen högt och tydligt*

 2. Sandra

  Jag vill ju ha!!!!!!!!! Jag MÅSTE ha! (får man säga så?)

  Det är ju bara två här hemma (gråt) och de vill ha sällskap!

 3. Pernilla

  Jag borde säkert inte räcka upp någon hand, men jag gör det i alla fall 🙂

 4. Hannah

  Jag är i ”akut” behov av råttbebis så jag räcker också upp en hand! Två gamlingar på ganska långt över 2 år och en som är 1½ säger att det krävs bebbar i buren igen! 🙂

 5. Sandra

  Hur går det, hur går det?

 6. matten Paula

  Hannah – visst är du han-spekulant, precis som Pernilla? *noterar*

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License