Rackarns Råttor

Melli

april 24th, 2008


Jag har idag hälsat på och bekantat mig med min nästa tillökning, Melli. Vi fann genast varandra och jag är så käääär! Kan nästan inte tänka på något annat nu (fast det KAN också bero på att jag är så trött att jag har svårt att samla två tankeord ihop så att jag får sammanhang i tillvaron).

Melli är den mörkaste ungen i kullen med minst vit european berkshire-teckning , precis som jag hade önskat mig av AE. Som hon ser ut hittills är hon också den unge med jämnast färg. Jag är så käääär!

Namnet kommer från en ungdomsbok som AEs dotter JK har, och jag valde det för att Puffs lilla söta halvsyster kallar henne för ’melie-’melie och jag tycker det är så sött. För mig är hon alltså namnad efter min dotter 🙂 (Hoppas inte AE ångrar sig om namntemat nu, bara) Och AE, vad var det för bok? Det har jag förstås glömt! Dansk författare, kommer jag ihåg… Har jag stavat Melli rätt, förresten?

Tyvärr lyckades jag ta enbart suddiga och dåliga bilder :/ Men jag fick råttkramas, råttprata, käka bullar och ha en trevlig, annorlunda ledig torsdag. Tack för idag, AE!

3 Responses to “Melli”

 1. Ann E

  Tack för trevligt besök!
  Författaren heter Lene Kaaberböl och boken heter Skämmerskans dotter (första boken i en serie på 4-5 böcker).
  Nu kan jag ju inte byta namntema….eller hur 😛
  Kram på dig!

 2. Ann E

  Fint kort med mig i bakgrunden förresten, Schalketröjan syns iaf :-PP

 3. Katjah

  MEN vilken ljuvlig krake! Grattis!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License