Rackarns Råttor

Rackarns flyttar

mars 1st, 2008

Sajten flyttar till annat webbhotell och annan teknik. Under tiden klipper jag banden från blogger. Fortsätter alltså blogga Rackarns uppfödning ett tag på bloggeradressen, tills den återuppstår i ny kostym på www.rackarns.se. Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta, det mesta jag gör går långsamt och känns svårt, men jag meddelar förstås när allt är färdigt (håll tummarna att jag lyckas uppbåda kraft och koncentration för det!).

Under tiden hittar ni Rackarnsbloggen på rackarnsr8or.blogspot.com. Mail skickar ni säkrast på paublo(a)gmail.com under den här tiden.

No Responses to “Rackarns flyttar”

  1. Sara(Terato)

    VAd bra att du skaffar hemsida! 🙂 Är alltid kul att bläddra omkring bland avelsdjur, stamtavlor och kullar!

  2. Rackarns

    Fast hemsida har jag ju haft länge, men det ska bli mycket bättre nu, eftersom WordPress är ett mycket bättre och mer flexibelt publiceringssystem. Med min sjuka hjärna orlkar jag inte fixa så mycket längre – det måste gå snabbt och lätt och helst bli bra 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License