Rackarns Råttor

Ellen kom med sin Joonas och de bar och monterade buren som jag köpt av henne. Eftersom Ellen är rena rama burfetishisten så visste jag att den skulle vara fin och bra – hon har byggt om den så att hela framsidan går att öppna. Jag antar att jag kommer älska den ännu mer när jag städar den för första gången.

Tanken jag hade var ju att Bols Blue och Amaretto skulle bo i den men den planen ändrades i fredags kväll, då nuvarande matte ringde och berättade att Bols blivit sämre igen . 🙁 Depp.

No Responses to “UrcellenEllen levererar och monterar”

 1. Stephanie

  Har du köpt den buren!!?? Shit, vad kostade den?

 2. Rackarns

  Stephanie: Jag fick ge 500 spänn. Misstänker dock att det var kompispris, att hon skulle ha tagit mer av någon annan – för det är den helt klart värd! Ellen är Rackarns bästa sponsor!

 3. Petrah

  den buren är att dö för
  grattis till inköpet. lätt den fetaste buren ever! ellen åh har hon slutat helt med råttor nu eller?

 4. Rackarns

  Petrah: Hon omplacerar sina unga och behåller ”gamlingarna” så länge de håller. Detta pga att de snart flyttar tillbaks hit till Uppsala (JIPPIE!) och skaffar hund istället. Jag har lovat att hon får avnjuta mina råttor så mycket hon vill, om hon drabbas av råttabstinens.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Creative Commons License